Home > Massages > Chocolade massage

Chocolade massage

Techniek

Chocolade massageDe chocolade massage bestaat uit een body scrub van bruine suiker, cacaoboter, stukjes witte chocolade, amandel- en jojobaolie om de dode cellen te verwijderen en je huid  zacht te maken.
Een full body massage volgt, met een speciale verwarmde chocolade massage olie, die over het hele lichaam wordt verdeeld. Onder de masserende handen ontstaat een optisch kunstwerk.
Chocolade massage is een combinatie van een schoonheids- en ontspanningsbehandeling, die de huid compleet verwent en het regeneratie-proces vertraagt.

Effect

De massage zorgt ervoor dat de huid en de zintuigen zich ontspannen.
De kalmerende werking van de cacao beïnvloed de huidstructuur, het verzacht, voedt, hydrateert en beschermt de huid en werkt anti-verouderend.

Specifiek product: Chocolade massage olie

Het speciale mengsel van pure chocola en natuurlijke vochtinbrengende cacao-boter heeft een gunstig effect op lichaam en geest.
Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking. Het vangt namelijk gevaarlijke vrije radicalen op die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen en neutraliseert ze.
In cacao zit Theobromine, wat ervoor zorgt dat serotonine en endorfine, hormonen die pijnonderdrukkend werken en zorgen voor een goed gevoel, in ons lichaam verhoogd worden.
Cacoa bevat minerale zouten met een herstellende werking en looistof met een afslankende werking.