Home > Info

Info

Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling.

Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website kan je via email aan ons kenbaar maken. Ook als je meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of verbeterd kan worden, horen wij dit graag van je.

Disclaimer

MassageKeuze.nl kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de massages op deze site.
Hoewel MassageKeuze.nl de nodige aandacht heeft besteed en besteedt aan de website en de kwaliteit van de informatie op deze web site, verleent MassageKeuze.nl geen enkele waarborg of zekerheid inzake de correctheid en volledigheid van de betrokken informatie.
MassageKeuze.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit enig gebruik van de informatie op deze website. Elk gebruik dat je derhalve maakt van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.
De informatie op deze website bevat op generlei wijze medisch advies of instructies die toelaten een diagnose te stellen of een medische behandeling te starten of te begeleiden. Indien je vragen hebt omtrent een bepaalde diagnose of behandeling, of in het algemeen omtrent massages, dient je steeds een arts of andere gekwalificeerde hulpverleners te consulteren.

Colofon

Massage Keuze informeert je over de verschillende massagesoorten en producten die er zijn. De website is bedoeld voor als je een massage behandeling wilt ontvangen, maar nog niet goed weet welke soorten er zijn en wat het beste bij je past. Met behulp van deze site weet je een beetje wat je te wachten staat. Je kunt er ook een aantal tips vinden, als je besluit een massage te willen, en een pagina met gelegenheden voor een massage.

Wil je zelf masseren? Kijk dan bij de massages die je aanspreken en je vind er wellicht een boek of ander product om de massage zelf te geven. Op de Producten pagina vind je een overzicht van diverse massage-hulpmiddelen met informatie en een mogelijkheid tot het bestellen van die producten.

Wij wensen je een fijne massagebehandeling toe.
De Massage Keuze redactie