Home > Gelegenheden

Massage gelegenheden

Mensen kunnen voor veel verschillende gelegenheden een massage ondergaan. Op deze pagina kan je wellicht wat ideeën opdoen.

 

De solo massage

In de meeste gevallen is er sprake van een solo massage. Dat wil zeggen dat jij alleen wordt gemasseerd door één masseur.
Geef een massage cadeau met de Internationale Massagebon. Leuk voor een verjaardag of vaderdag en moederdag.

Massage voor twee

Als je liever niet alleen gemasseerd wil worden, of de ervaring graag wil delen met je partner of een vriend, dan kan je voor deze massage kiezen. Je ligt bij deze massage naast elkaar, wel op een eigen massagetafel, en wordt allebei tegelijk gemasseerd, ieder heeft zijn eigen masseur.
Misschien een leuk idee om aan iemand cadeau te doen, bijvoorbeeld met Valentijnsdag of een jubileum van een trouwdag.

Massage party

Een massage party kan je thuis organiseren, aan je gasten vraag je of ze hun badjas mee willen nemen. Op zo'n massage party ligt meestal degene die wordt gemasseerd in een andere kamer dan de rest, zodat hij of zij zich meer kan concentreren en dus beter kan ontspannen. De anderen zitten zich samen te verheugen op of na te genieten van de massage. Een leuk idee is om er een beauty avond van de maken, ook een erg leuk idee voor een vrijgezellenavond.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is ervoor bedoelt om een stukje van de spanningen rondom de bevalling weg te nemen. De vader kan een aantal massagetechnieken leren, zodat hij zijn geliefde gedurende de zwangerschapsperiode met regelmaat een ontspanningsmassage kan geven. De zwangerschapsmassage is goed voor de betrokkenheid van de aanstaande ouders op elkaar en op de baby. Het biedt rust, intimiteit en tijd voor elkaar. Ook leuk om cadeau te doen aan je vriendin of dochter die zwanger is.
Meer informatie over zwangerschapsmassage.

Senioren massage

Deze massage is voor mensen tussen de 50 en 75 jaar. Voor veel senioren geldt dat zij een tekort aan aanraking hebben. Terwijl zij ook veel behoefte hebben aan een zachte, zorgzame aanraking in een kalme ontmoeting met iemand anders. De aanraking kan in een lange massage-sessie zorgen voor meer levensvreugde, plezier en genezing. De senioren massage is er om spanning uit de spieren en gewrichten te halen.

Huwelijksmassage

De bedoeling van een huwelijksmassage is dat het bruidspaar op hun trouwdag een voetmassage krijgen. De meeste mensen trouwen 's ochtends, laten 's middags een fotoreportage maken en gaan 's avonds door naar de feestlocatie waar vaak veel wordt gedanst. Het bruidspaar kan zich dan tijdens het feest even terugtrekken en gemasseerd worden, wat erg ontspannend kan werken op deze spannende, mooie dag. De schoenen kunnen even uit, waardoor de voeten weer zuurstof krijgen, en je kan samen even lekker genieten van de voetmassage. Na de massage kan het bruidspaar lekker aan het diner beginnen en zijn ze weer helemaal opgeladen voor de feest avond die nog voor hun ligt. Is misschien een leuk idee om het bruidspaar mee te verrassen.

Bedrijfsmassages

Bedrijven kunnen masseurs inhuren voor het eigen personeel of voor de klanten. Er wordt meestal een stoelmasseur ingehuurd voor het personeel, omdat ze hun kleding kunnen aanhouden en het neemt haast geen ruimte in. Dit kan tijdens de werkuren, maar ook tijdens een personeelsfeest of zakenreis.
Bedrijven kunnen ook een masseur inhuren om op een beurs op de stand klanten te masseren. Daarnaast worden er masseurs ingehuurd om op evenementen, in de horeca of in hotels massages te geven. Je kan ook masseurs inhuren voor op evenementen, in horeca gelegenheden en hotels.
Natuurlijk kan je het personeel ook een Internationale Massagebon geven als kerstcadeau of op secretaressedag. Dat kan natuurlijk ook voor de zakelijke relaties.

Tuin massage

In de zomermaanden zijn er masseurs die tuin massages geven. Op die manier worden je gasten beziggehouden tijdens een tuinfeest. Je kan het combineren met een barbecue in je eigen tuin. Bij een tuin massage moet je er wel voor zorgen dat de massagetafel op een redelijk wind vrije plaats staat.

Babymassage

Babymassage is een manier om de band tussen ouder en kind te versterken en de baby een gezonde en blije start te geven. De massage werkt ontspannend en rustgevend. Door de liefdevolle aanraking draagt de massage bij aan een regelmatig slaapritme, een betere spijsvertering en gevoel van geborgenheid. Door de babymassage in een vertrouwde omgeving te doen, schept het een enorme band tussen jou en je baby. Tip: Geef het cadeau op een kraamfeest!
Meer informatie over babymassage.